Olli Kotro Ehdolla Euroopan parlamenttiin 2019

Palaset kohdilleen

  • Palaset kohdilleen

 

 

Vaalikampanja on erikoinen prosessi. Se saa aikaan samalla suurta riittämättömyyden mutta myös onnistumisen tunnetta. Kun liikkuu, yllättyy. Siellä missä on hiljaista, siellä voikin kadunkulkija vetää hihasta ja sanoa "Hei Olli, tiedän sinut, äänestän sinua". Se kertoo siitä, että viesti kulkee kansan syvissä riveissä. Meidän perussuomalaisten vahvuus on se, että olemme kansanliike. Emme saa tai tarvitse eturyhmämiljoonia ja vaalipaneelien jälkeen salkkumiehet eivät tule taputtamaan olalle sanoen "Hei, jatketaan keskusteluita". Perussuomalaisia kutsutaan paneeleihin, koska halutaan osoittaa, että ollaan näennäisesti tasapuolisia, ei minkään muun takia. Vaaliasetelma on täysin selkeä: Euroglobalistit ja liittovaltiopuolueet vastaan kansallismieliset.

Kuten jo aiemmin kirjoitin, sekä työntekijä-, että työnantajapuoli ovat kassakaappisopimuksin sitoutuneet EU-liittovaltiokehityksen ja takapajuisista islamilaisista maista tulevan haittamaahanmuuton edistämiseen. Kokoomus on väestönvaihtoa, haittamaahanmuuttoa ja EU-liittovaltiota ehkäpä kaikkein syvällisimmin ajava taho. Se, johon kalikka kalahtaa, se älähtää. En siksi olut yllättynyt, että jouduin kokoomusta fanittavan euroglobalistisen mediaoperatiivin Kaija Ahtelan hampaisiin 23.4.2019 Kauppalehdessä. Minua koskevan täysin asiattoman ja vihjailevan kohdan löydät täältä

Huoli on tietysti ymmärrettävää, sillä unionistit, euroglobalistit, ulkomaalaistajat ja EU-liittovaltiota kannattavat voimat eivät halua, että heidän narratiivinsa haastetaan. Perussuomalaiset ja kansallismieliset ovat häiriötekijä konsensuspuolueiden isossa pelissä. Kunhan eurovaalit on saatu pakettiin ja komissio viimeistään marraskuussa pystyyn, on odotettavissa nopeatempoista, autoritääristä ja fanaattista johtamista Brysselin suunnasta. Kansallisvaltioista on päätetty tehdä loppu ja tähän myös SAK, EK ja Suomen poliittinen eliitti ovat sitoutuneet.

Perussuomalaisten johto on onnistuneesti käynyt keskusteluja muiden kansallismielisten puolueiden kanssa uuden kansallismielisen ryhmän perustamiseksi Euroopan parlamenttiin. Pidän hanketta tärkeänä, sillä patrioottien on annettava fanaattinen vastalause niille, jotka haluavat tuhota Euroopan luomalla siitä haittamaahanmuuttoa pursuavan liittovaltion. 

En kuulu puolueen sisäpiiriläisiin tai keskeisiin toimijoihin, mutta onnekseni minulla on ollut mahdollisuus olla läsnä sekä Milanossa että Tallinnassa, jossa yhteistyöstä on keskusteltu. Yleisradio ja moni maailman lehti otsikoi näyttävästi 8.4. pidetyn tapaamisen, mm. Washington Post, jonka juttu ei käsitellyt valitettavasti sisältöjä vaan keskittyi enemmän leimaamiseen putinistiksi. 

Tallinnan kokous 14.5 ja Milanon 18.5 kokous saivat Iltalehdessä, Ilta-Sanomissa ja Lännen Mediassa ison huomion, mielestäni sinänsä perustellusti. 

Katse tulevaan

Viimeinen vaalikampanjaviikko on käynnistymässä ja itse käyn vielä useilla paikkakunnilla (mm. Ikaalinen 22.5, Kokkola ja Kausitinen 23.5). Lisäksi olen huomenna maanantaina 20.5 klo 7.00 MTV3:n Huomenta Suomessa ja klo 20.00 YLE FEMin nauhoitetussa ruotsinkielisessä vaalitentissä. Mukaan mahtuu vielä Finanssialan vaalipaneeli huomenna klo 14.00 Helsingin eläinmuseossa, jota voi seurata Finanssialan verkkosivuilla. Vilskettä ja vilinää siis riittää.

Oli täysin odotettavissa, että Perussuomalaisten halua olla mukana perustamassa uutta kansallismielistä ryhmää kritisoidaan voimakkaasti, koska se haastaa konsensuksen ja EU-liittovaltiota ajavat vanhat puolueet. On tavallaan hienoa, että Venäjä-kortti heiluu, sillä se osoittaa, että vastustajalla ei ole asia-argumentteja. Sen kääntöpuoli on se, että mediaoperaation taustalla on viedä happea oikealta poliittiselta keskustelulta, eli siltä, mihin EU-liittovaltiokehitys johtaa. Jokainen tv-minuutti tai sekunti, joka käytetään Volodjan jauhamiseen, on pois vanhoille puolueille oikeasti ikäviltä kysymyksiltä.

Tämä on pelin henki ja se on hyväksyttävä. Tosin vastustajan hermostuminen osoittaa, että silläkin alkaa kasetti hajota. Mielenkiintoisella tavalla aiemmin korskeasti esiintyneet, ison rahan tukemat kartellipuolueet ja niiden mediaoperatiivit joutuvat nyt käyttämään entistä häijympiä valheita ja samalla varomaan perussuomalaisia.

Oma veikkaukseni on, että viikko tulee olemaan vilkas ja tulemme näkemään vielä toinen toistaan mielenkiintoisempia ulostuloja ja häijyjä heittoja. Sitten niin. Me perussuomalaiset pidämme katseen pallossa ja keskitymme siihen, että äänestäminen on tärkeää. Äänestämättä jättäminen on ääni EU-liittovaltiota ja haittamaahanmuuttoa ajaville kokoomuksen erivärisille versioille.

Moni on kysynyt minulta, miten minun käy. Minä otan tuloksen vastaan tyyneydellä ja kiitän äänensä jo antaneita sydämellisesti vielä kerran. Sen uskallan sanoa, että tulinpa valituksi tai en, jatkan toimintaa Suomen hyväksi, muodossa tai toisessa. 

Pidetään lippu korkealla ja Suomen asia mielessä. Me olemme ainoat, jotka sen teemme.

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

6Suosittele

6 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (11 kommenttia)

Käyttäjän opehuone kuva
Esa Mäkinen

Venäjä miehitti Ukrainalle kuuluvan Krimin, järjesti kansanäänestyksen ja liitti alueen itseensä. EU ja USA asettivat talouspakotteita. Moni perussuomalaistn kärkihahmo on esittänyt pakotteiden poistoa. Mikä on kantasi tähän?

Marine le Penin puolue on saanut tukea Venäjältä, mitä ajattelet tästä?

Käyttäjän OlliKotro kuva
Olli Kotro

Kiitos kysymyksestä. Puolueen linja on selkeä mutta kuten olet huomannut, puheenjohtajavaihdoksen jälkeen puolueessamme on keskustelu erilaisista asioista sallittu. En tiedä keihin kärkihahmoihin viittaat, mutta on tosiasia, että pakotteilla ei ole toivottua vaikutusta ja Venäjän vastapakotteet tuoretuotteissa osuvat kipeästi Suomeen.
Itse seison tietenkin puolueen linjan takana ja se ei kannata pakotteiden poistoa.

https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/politiikka/art...
https://www.yrittajat.fi/uutiset/541433-venaja-pak...

Marine Le Penin puolue ei ole saanut tukea Venäjältä, vaan heille on myönnetty pankkilaina Tsekeissä sijaitsevasta pankista, sillä mikään muu pankki ei heille lainaa myöntänyt, mikäli oikein ymmärsin.

Käyttäjän opehuone kuva
Esa Mäkinen

Mitä ihmettä? Le Pen on itsekin aivan äskettäin myöntänyt, että venäläinen pankki on puolueen rahoittaja.

Huhtasaari ja Eerola, puolueen johtoa ja kansanedustajia molemmat, ovat esittäneet pakotteista Suomen ja EUn linjasta poikkeavia näkemyksiä.

Mika Leinonen Vastaus kommenttiin #3

"Mitä ihmettä? Le Pen on itsekin aivan äskettäin myöntänyt, että venäläinen pankki on puolueen rahoittaja."

On myöntänyt missä? Lähde esiin!

"Huhtasaari ja Eerola, puolueen johtoa ja kansanedustajia molemmat, ovat esittäneet pakotteista Suomen ja EUn linjasta poikkeavia näkemyksiä."

Mitä näkemyksia ja missä? Lähteet esiin!

Käyttäjän opehuone kuva
Esa Mäkinen Vastaus kommenttiin #4

Viimeksi sen Tallinnan kokouksen yhteydessä: https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006105661.html

Huhtasaaren ja Eerolan ’ajatteluun’ löytyy linkit Ari Pesosen blogista
http://aripesonen1.puheenvuoro.uusisuomi.fi/276200...

Käyttäjän jannepohjala kuva
Janne Pohjala Vastaus kommenttiin #6

No luetaan sitten se uutinen:

"Suoranaisena loukkauksena Le Pen piti omien sanojensa mukaan kysymystä siitä, miten hän voi pitää itseään ja puoluettaan itsenäisinä toimijoina, jos rahoitus tulee Venäjältä.

Kyseessä on erittäin merkittävä patrioottinen puolue, joka taistelee vapauden ja itsenäisyyden puolesta. Ja nyt kysytte, toimimmeko toisen maan alaisuudessa. Vastaus on ei. En anna kenenkään väittää niin.

Le Penin mukaan hänen puolueensa tarve rahoitukselle on samanlainen kuin muidenkin, mutta kansalliselle liittoumalle ei ole herunut lainaa ranskalaisilta ja eurooppalaisilta pankeilta. Tämän vuoksi lainaa on jouduttu kyselemään Euroopan ulkopuolisilta tahoilta.

– On sattumaa, että lainaaja sattui olemaan nimenomaan venäläinen pankki. Yhtä hyvin se olisi voinut olla guatemalalainen, brasilialainen tai hongkongilainen pankki. Sitä paitsi yksikään ystävä ei lainaisi toiselle rahaa kuuden prosentin korolla. Jos tiedät sellaisen pankin, voit antaa yhteystiedot minulle, Le Pen sanoi kysymyksen esittäneelle toimittajalle huomauttaen myös, että laina on pian maksettu."

Ranskalaiset pankit siis pyrkivät estämään puolueen presidentinvaalikampanjan koska ehdolla oli Rothchild -pankkiiri Macron. Näin ollen puolue joutui ottamaan lainaa pankista jolla on myös Venäläisiä omistajia.

6% korko ei osoita lainaa lahjaksi ja laina ei ole rahoitusta koska se pitää maksaa pois.

Eli mitenkä tämä oli rahoitusta?

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen Vastaus kommenttiin #3

Voisiko kommentoija Mäkinen täsmentää, milloin Le Pen kertoi tuon hänelle tai sitten laittaa linkin lähteeseen?

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen Vastaus kommenttiin #5

Yllä näkyikin vastaus kysymykseeni. Kiitos siitä Esa Mäkiselle.

Käyttäjän jannepohjala kuva
Janne Pohjala

Kun asiaa hieman tutkii niin Venäjä ei miehityänyt Krimiä eikä aloittanut sotaa Georgiassa.

USAn infosota 2008 väitti että Venäjä olisi aloittanut mutta 2009 valmistunut EUn teettämä 1000 sivun pituinen tutkimus Georgian tapahtumiin osoitti että Georgian Saakhasvili aloitti sodan määräämällä hyökkäyksen Tsinkvaliin aloitettavaksi 7.8.2008 kello 23:25.

Samasta syystä Krimin tapahtumista ja sen asukkaiden kannasta tulisi tehdä puolueeton selvitys, koska EUn tutkimuksesta USA valehtelee edelleen Georgiasta kuten valehteli Irakin aseistakin.

On näet vahvat näytöt siitä Venäjä ei miehityänyt Krimiä, vaan Krimin julistauduttua itsenäiseksi Krimillä olleista 16000 Ukrainan sotilaasta 14000 oli vaihtanut puolta Krimin asukkaiden puolelle seuraavan päivän (28.2.2014) iltapäivään mennessä.

Vain 1500-2000 pysyi lojaalina Kiovalle. Koko Krimillä ollut Ukrainan laivasto vaihtoi puolta ja lähes kaikki maavoimat. syy oli yksinkertainen, sotilaat olivat Krimin asukkaita eivätkä kääntyisi Kiovan puolesta omiaan vastaan.

Tämä asia oli niin nolo Kiovan torivallankaappausjohdolle että luotiin väite miten se olikin muka Venäjä joka miehitti Krimin 120 "vihreällä miehellä" jotka Krimin alueparlamentti pyysi avuksi Krimin 1500 miehen turvallisuuusjoukkoihin.

Krimin puolella oli 14000 entistä Ukrainan sotilasta ja matruusia, 1500 turvallisuusjoukkojen miestä ja 120 Venäjän laivastolta pyydettyä.

Lännen infosadussa nämä 120 valtasivat koko Krimin..

Raportti:

Independent International Fact-Finding Mission on the Conflict in Georgia

Osa I
http://www.mpil.de/files/pdf4/IIFFMCG_Volume_I1.pdf
Osa II
http://www.mpil.de/files/pdf4/IIFFMCG_Volume_II1.pdf
Osa III
http://www.mpil.de/files/pdf4/IIFFMCG_Volume_III1.pdf

Käyttäjän JuhaRiipinen kuva
Juha Riipinen

Krimin miehitys on edelleenkin täysin laiton ja Venäjän pakotteita tulisi tiukentaa eikä löysätä.

Seuraavaksi vaiheeksi sopisi mainiosti Venäjän sulkeminen SWIFT -järjestelmän ulkopuolelle.

Käyttäjän ManuKorkman kuva
Manu Korkman

Minneköhän joutuvat suomalaiset, kun Kokoomuksen ajama väestönvaihto on toteutunut? En muuten kysyisi, mutta kun tunnut olevan asiasta perillä, ja olisi hauska tietää minne minä ja perheeni päätyy.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset