Olli Kotro Ehdolla Euroopan parlamenttiin 2019

Katso tekoja - älä mene kokoomusansaan !

 

Suomessa järjestetään tänään eduskuntavaalit ja jokainen suomalainen voi olla ylpeä siitä, että voimme äänestää. Monissa maailman maissa näin ei ole. 

Perussuomalaiset ovat olleet tapetilla eri tavoin jatkuvasti, lähes päivittäin. On hyvä hiukan kerrata mennyttä ja samalla luoda katsaus tulevaan. 

Kesäkuussa 2017 puoluekokouksemme Jyväskylässä valitsi Jussi Halla-ahon puheenjohtajaksi ja koko muukin puheenjohtajisto laitettiin uusiksi. Tämän seurauksena käynnistyi kiero operaatio, jonka jo tunnemme. Merkel ja Macron eivät halunneet Suomen hallitukseen aidosti kansallismielistä puoluetta ja käyttivät piksettipoikinaan Sipilää ja Orpoa. Löysiin puheisiin arvopohjista ei ole tarve palata. Palkinnoksi petturit saivat ministerinpaikat.

Tänään 14.4 siniset petturit saavat palkkansa ja havaitsevat viimeistään toimineensa Timo Soinin ministeriuran aisankannattajina, joille ei jäänyt mitään käteen. Kokoomusoperatiivien kuiskuttelut siitä, kuinka kannattaa loikata, koska kannatus seuraa Soinia voi jokainen arvioida tämän päivän vaalituloksen perusteella kun ennakkoäänet klo 20 julkistetaan. Iivisniemessä raikaa röhönauru samalla kun lihapiirakkaa, olutta ja juustohampurilaisia kuluu vaali-illan sinisille höynäytetyille nauraa renkuttaessa.

Kokoomus on pyrkinyt rakentamaan oman vaalikampanjansa "Luotamme Suomeen"-teemalla, joka ilmeisesti yrittää olla leikisti kansallismielinen, tosin kovin kömpelöllä tavalla. Kokoomuksen takana häärää iso raha ja iso kansainvälinen euroglobalistiverkosto, joka tarvitsee höynäytettäviä äänestämään kokoomuksen mukamas tolkun politiikkaa. Sumuverhona kokoomuksella on pari ehdokasta, jotka ovat mukamas kansallismielisiä ja maahanmuuttokriittisiä. Jos he ovat tosissaan, heidät vaiennetaan. Koska he tuskin ovat tosissaan, he vaikenevat ja äänestävät Orpon Rajat auki-politiikkaa, jos kansanedustajia ovat. 

Kokoomus on näyttönsä antanut. Se on kaikkea muuta kuin kansallismielinen puolue. Se on EU-liittovaltiota lobbaava toimija, jolle Suomen itsenäisyys ei merkitse mitään. Kuinka montaa EU-integraatioon tähtäävää projektia kokoomus on vastustanut? Tarjoan kahvit sille, joka osaa nimetä yhden. Tämä ministeri Anna-Mari Virolaisen puhe 27.8.2018 tai valheellinen Stubbin eurohypetys (26.6.2013) kertovat omaa karua kieltään. Muistanette myös, kuinka Petteri Orpo kertoi pakolaisten motiivien epäilyn olevan rasismia (22.8.2015 HS).

Tulen erikseen raportoimaan tapahtumista Milanossa 8.4.2019, mutta oli mielenkiintoista havaita, miten EU-parlamentissa vaikuttava euroglobalistinen kokoomusoperatiivi reagoi: syyttely putinismista alkoi heti. Syy tälle on selvä. Kokoomus haluaa pitää Suomen tiukassa euroatlantistisessa koordinaatiossa hännystelemässä Merkeliä, Macronia sekä muitakin Brysselin euroglobalisti-isäntiään. Siksi Putin-hysteriaa pitääkin luoda aina tarpeen tullen viemään huomio muualle.

Perussuomalaiset tulee erittäin aktiivisesti toimimaan uudessa europarlamenttiryhmässä yhteistyössä muiden kansallismielisten kanssa. Yhteistyö lupaa erittäin hyvää tulevalle.

Yhteenvetona totean, että ääni kokoomukselle on vakavampi asia kuin ääni vasemmistoliitolle tai vihreille. Vasemmisto ja vihreät haluavat täysin avoimesti tuhota Suomen haittamaahanmuutolla ja ilmastovouhotuksella. He ovat fanaatikkoja, jotka palvelevat tietämättään paljon isompia, piilotettuja päämääriä, tavallaan isoja lapsia.

Kokoomus sen sijaan esiintyy jonkinlaisena maltillisena kansanpuolueena kätkien kierot ja vihamieliset tavoitteensa, joihin kuuluu väestönvaihto & islamisaatio, EU-armeija, EU-liittovaltio ja Suomen kansallisomaisuuden myynti ulkomaille.

Jos et äänestä perussuomalaisia, äänestä jotain muuta puoluetta. Älä kuitenkaan äänestä eurofederalistien pankkiiripuoluetta kokoomusta, joka on kaikkein eniten Suomen itsenäisyydelle ja taloudelle vaarallisin toimija.

 

 

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

5Suosittele

5 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (14 kommenttia)

Käyttäjän jarilindstrom kuva
Jari Lindström

Kerronpa sinulle nyt uutisen: siirryimme pois PS:sta joka tapauksessa. Tämä kaikki Riippumatta siitä mitä mieltä Soini oli. Hän oli viimeinen joka päätti lähteä Sinisiin(jota ei edes ollut olemassa tuolloin).

Menemällä henkilöön(Timo Soiniin), tuot esille itsestäsi enemmän kuin niistä joita tässä arvostelet. Sinulla on vielä paljon opittavaa siitä miten ollaan kriittisiä mutta asiasta, ei henkilöön menemällä.

Lopuksi. Minä toivon PS:lle erinomaista tulosta. Pääsette muuttamaan Suomea paremmaksi ja näyttämisen paikka alkaa heti vaalien jälkeen. Toivon viisautta, rohkeutta ja sitkeyttä siinä tehtävässä. Se ei tule todellakaan olemaan helppoa.

En ole siis millään lailla katkera kenellekään vaan pelkästään iloinen siitä, että tein oman ratkaisuni josta kannan nyt vastuun.. Toivon että sitä kunnioitettaisiin, eikä räävittäisi ihmisten motiivien perään aivan väärillä perusteilla.

Käyttäjän OlliKotro kuva
Olli Kotro

Kiitos kommentista ja ehkä isällisistäkin ohjeista. En tiedä luitko kirjoituksen kokonaan, mutta kirjoitus ei ollut ketään yksittäistä henkilöä käsittelevä (mainittuja oli useita). Siinä kerrottiin jo otsikkotasolla, miksi ääni kokoomukselle on ääni euroglobalismille, EU-liittovaltiolle ja haittamaahanmuutolle.

Käyttäjän MauriLindgren kuva
Mauri Lindgren

Aina sympaattinen Meuthen, yksi loistohotelli Galliaan majoittuneista kutsuvieraista ei jätä varaa arvailulle.
www.youtube.com/watch?v=2cVAyfPJaEk

Joko teit hotelliarvostelun?

Tiedätkin varmaan, että AfD on kaapattu keskimäärin kahden vuoden välein ja kahteen otteeseen.Kannattaa olla varuillaan.

Käyttäjän OlliKotro kuva
Olli Kotro

AfD:sta erosi juu yksi loikkariporukka, joka lopuksi erosi omasta loikkaripuolueestaankin, jonka kannatus on niin pieni, ettei sitä voida mitata.

https://jungefreiheit.de/politik/deutschland/2018/...

Käyttäjän MauriLindgren kuva
Mauri Lindgren

Kannattaa aina kuulla toistakin osapuolta.Sinulta en tosin sitä odota.

www.youtube.com/watch?v=jVCDxy7-C9A

Käyttäjän OlliKotro kuva
Olli Kotro Vastaus kommenttiin #10

1)Lucken loikkariporukka sai 0.02 % Baijerin maapäivävaaleissa.
https://de.wikipedia.org/wiki/Liberal-Konservative...

2) Ymmärrän, että arvostat vanhoja ja uusia loikkareita, mutta ei heidän videoidensa näyttäminen varmaan vakuuta ketään.

Käyttäjän MauriLindgren kuva
Mauri Lindgren Vastaus kommenttiin #12

Heidän video?? SWR on julkinen Lounais-Saksan yleisradioyhtiö.Jos lopettaa kokonaan niin onko loikkari.Yrität sumuttaa.

Käyttäjän joukorep kuva
Jouko Repo

Takakonttimatkailun pääteasema tulee todennäköisesti tänään.

Käyttäjän juhamyllarinen kuva
Juha Myllärinen

Perussuomalaisten asenne vihreisiin ja vasemmistoideaan vähän töksähtää. Ovat sillä köyhän asialla, jo nimensä puolesta, eikä luonnolla edes ole varsinaista edunajajaa, kun lähinnä ottavaksi puoleksi ajateltu.

Persuissa tökkii hiukan asenne vähempivoimaisia kohtaan, joilla ei paljon sanaa sanottavana asioista.

Miten todellinen osa persuja tämä on, en tiedä.

Käyttäjän VelluHeino kuva
Vellu Heino

Kaivatko tähän yhtäkkiä miten perussuomalaiset ovat äänestäneet ettei äänestäjä ainakaan persujen ansaan mätkähdä?

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

"Kalevi Sorsa: Euroopan yhdentyminen sosiaalidemokraattien tehtävä"

Täytyy muistaa että Suomen tuhoaminen oli alunperin sossujen projekti ja kokoomus lähti mukaan kun huomasi että tällä voi tienata. EU on lähes hävittänyt sosialidemokratian Euroopasta, Suomi tulee jälkijunassa koska yksipuolinen media kertoo pelkkiä valeita EU-integraatiosta.

Käyttäjän ManuKorkman kuva
Manu Korkman

Tällaisella asenteella on hyvä lähteä rakentamaan hallitusyhteistyötä vaalien jälkeen. Mutta, kenen kanssa?

Käyttäjän MauriLindgren kuva
Mauri Lindgren

Soinin kannalta suurin tragedia on kuitenkin se, että persu on Italiassa Salvinin kutsumana samaan aikaan kun Salvini juonii Bannonin kanssa paavin vastaista salaliittoa.Mitä mahtaa Baijerin AfD-osasto moisesta pitää.Miksi puolueen maapäiväryhmän nokkamies otti pitkät viime viikolla?

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman

"Альянс в целом планирует поддерживать развитие отношений между ЕС и Россией." - Tässä Baltnewsin uutisessa se kerrotaan: uuden allianssinne tarkoitus on lähentyä Venäjää.

https://baltnews.ee/tallinn_news/20190413/10175708...

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset