Olli Kotro Ehdolla Euroopan parlamenttiin 2019

Juha Sipilälle kiitokset globalisti-isänniltä

Vanhan sanonnan mukaan tiedät millainen ihminen on, kun katsot hänen ystäviään. Tämä sanonta osui enemmän kuin kohdalleen 31.1.2019, kun Juha Sipilä piti puheen Euroopan parlamentissa lähes tyhjälle salille. Ystäväkseen häntä tituleerasi iskiaksesta kärsivä ja EU-liittovaltiota ajava, komission puheenjohtaja Juncker.

Jos unohdetaan yleinen puheen sisältämä diibadaaba, kuten visiot ja toimeenpano, puhe oli ilotulitus leikkaa-liimaa-tekniikalla peräkkäin ladottuja latteuksia. HS Pravda luonnehti puhetta “merkittäväksi”.

Miellyttääkseen globalisti-isäntiään EU-liittovaltiota kannattava Sipilä otti heti esiin Santeri Alkion hölmöt puheet 1920-luvulta Euroopan Yhdysvalloista. Luontevana jatkona heti perään haukut sai Brexit, sillä onhan kerrassaan kauhistuttavaa, että kansanäänestyksiä on ja että niiden tuloksia pannaan täytäntöön. Juhaa taitaa vähän jopa innostaa no deal-vaihtoehto. Olisihan varmaan Juhan unelmien täyttymys, jos Britannia lähtisi ilman sopimusta, EU:n kassasta puuttuisi 39 miljardia ja Suomi pääsisi maksamaan lisää.

Musiikkia harvalukuisten kuuntelijoiden joukolle oli varmasti se, että Sipilä ei ilmaissut halua leikata EU:n kuluja, vaan piti nykytasoa tavoitteena. Sipilä toki halusi myös militarisoitua EU:ta, sillä pitäähän joku konsti olla, jos EU:n vastustajat heittäytyvät hankaliksi. Kyllä muotisana ilmastonmuutoskin mainittiin.

Mitä tästä kaikesta sitten jäi käteen? Olennaisinta on havaita se, mitä ei sanottu. Ei haluttu karsia kuluja, ei vaadittu liittovaltiokehityksen jarruttamista. Ei onneksi mainittu EU:n yhteistä ulko- ja turvallisuuspolitiikkaa, koska se olisi ollut todella noloa. Eikä tietenkään kyseenalaistettu mitään EU:n ulottuvuutta.

Suomi on toiminnassaan siis johdonmukainen. Se jatkaa komission puudelina, peesailijana ja kyyryselkäisenä nöyristelijänä. Globalisti-isännät voivat luottaa siihen, että seuraavakin hallitus on sitoutunut EU-liittovaltioprojektiin, jossa valtaa siirretään jäsenmailta Brysselin EU-pampuille.

Lopuksi on syytä kiinnittää huomiota vielä Junckerin vastauspuheenvuoroon. Juncker totesi Suomen “kuuntelevan muita jäsenmaita” ja että “Alusta asti Suomi on käyttäytynyt kuin yksi perustajajäsenistä. Niin kuin se olisi aina ollut täällä”

Kun käskytettävä tällaisen kiitoksen globalisti-isänniltään ja Brysselin EU-pampuilta kerran saa, ei kyyryselkäisinkään keskustalainen EU-fanaatikko voisi enempää varmaan toivoa?

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

7Suosittele

7 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

"Globalisti-isännät voivat luottaa siihen, että seuraavakin hallitus on sitoutunut EU-liittovaltioprojektiin, jossa valtaa siirretään jäsenmailta Brysselin EU-pampuille."

Suomalaisten onneksi muissa EU-maissa järki alkaa voittaa ja kaikenlainen integraatio on jatkossa entistä vaikeampaa.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset