Olli Kotro Ehdolla Euroopan parlamenttiin 2019

Hallitaanko Suomea ulkomailta?

 

Kun Suomi liittyi Euroopan unioniin, meille uskoteltiin, kuinka Suomi pääsee vaikuttamaan? Ikävä tosiasia on, että niihin asioihin, jotka ovat Suomelle tärkeitä, kuten metsät, päästöt tai asedirektiivi, vaikuttavat muut maat. Suomi on ollut heikko neuvottelija ja tekee mielellään kompromisseja, jopa oman etunsa vastaisesti

Euron myötä pääsimme vastuuseen Kreikan sotkuista. Euron ulkopuoliset maat eivät tätä Riesaa saaneet. Näin ei ole käynyt muille pohjoismaille.

Tiivistetysti voi sanoa, että EU:ssa annettu direktiivi tai asetus voi sitoa meidät asioihin, jotka eivät ole etumme mukaisia. 

Tilanne on siis nurinkurinen: kuulumme klubiin, jolle maksamme, josta emme pääse eroon, mutta joka usein tekee meidän etumme vastaisia päätöksiä ja voi vielä haastaa meidät oikeuteen. Meitä siis hallitaan ulkopuolelta.

Niitä, jotka tästä huomauttavat tai haluavat keskustelua kutsutaan populisteiksi, syytettyjen penkillä istuvat siis perussuomalaiset. 

Enemmänkin tuntuu siltä, että eliitti ihailee kaikkea, mikä tulee rajojemme ulkopuolelta tai on vieraskielistä, tätä voisi kutsua suorastaan ulkomaalaistamikseksi, Hyvä esimerkki on tästä hallitsematon siirtolaisuus ja maahanmuuttovirta, jolle valtaeliitti ja vanhat puolueet eivät halua tehdä mitään. Herää kysymys onko kyseessä suorastaan ulkoa  johdettu operaatio tuoda väkeä Euroopan ulkopuolelta Suomeen?

EU-vaaleissa on syytä laittaa tälle kehitykselle kapuloita rattaisiin. Perussuomalaiset voivat vaikuttaa asiaan EU-parlamentissa osana isompaa kansallismielistä ryhmää. Onkin aika laittaa Suomen kansan etu etusijalle.

Käsittelen asiaa myös uusimmalla videollani:

https://

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

6Suosittele

6 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (5 kommenttia)

Käyttäjän ErkkiJohansson1 kuva
Erkki Johansson

Lyhyt vastaus otsikon kysymykseen: Jep.
Pitkä vastaus otsikon kysymykseen: Kyllä.

Mutta tämän pitäisi olla tuttua ja turvallista kaikille suomalaisille, meitähän on jo kauan hallittu ulkomailta. Ensin ruotsalaiset keskiajalta vuoteen 1809, minkä jälkeen olimmekin Äiti Venäjän helmoissa aina vuoteen 1917. Mutta kauaa ei meidän tarvinnut odotella, kun löysimme itsellemme uuden holhoojan: Neuvostoliiton ajalle 1944-1991. Minkä jälkeen olikin kova kiire löytää uusi isäntä. Onneksi EU oli halukas tähän tehtävään 1995, pelottaakin ajatella mihin hullutuksiin Suomen paikallishallinto olisi meidät vienyt jos uutta isäntää ei olisi löytynyt.

Käyttäjän joukorep kuva
Jouko Repo

Liittovaltion lisähallintoa ( kuluja ja byrokratiaa ) ei pieni maa enää omien johtajiensa lisäksi tarvi. Eiköhän asiat hoidu muutenkin jo ihan tapeeksi byrokraattisesti.

Etänä tehty lisäjohtaminen on parempi vaihtoehto ? Päättäjille.

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman

Kirjallinen sivistys on tuotu Suomeen kaukaa merten takaa, sen huomaa täällä blogistanissakin.

Käyttäjän mjkrie kuva
Mika Riekki

Joo, ihan niinkuin lapset on pakotettu opettelemaan aakkoset ja lukemaan...

Jos vaikka oltaisiin välillä aikuisia ja päätetään itse. Ja otetaan vastuu niistä päätöksistä.

Käyttäjän tomiketola kuva
Tomi Ketola

Ei hallita. Asia on jokaisen helppo todeta vertaamalla esim kokonaisveroastetta sekä kieltoja ja säännöstelyä eli yhteiskunnan kontrollia hallintoalamaisistaan meillä ja muualla unionissa. Ne ovat ihan kotoperäisiä asioita eli sitä jota blogistin puolue kutsuu kansalliseksi itsemääräämisoikeudeksi. Siitä aiheutuu monenmoista murhetta.

Eniten kansalaisten päivittäiseen elämään vaikuttaa kunnallinen päätöksenteko, toiseksi kaikki se mitä siellä Helsingissä eduskunta päättää. Tosin unionin jäsenyys onneksi estää sitä Helsingin keskushallintoa ihan pahimpiin mielivaltaisuuksiin sortumasta vaikka paljon sillä on valtaa vieläkin. Päättävät asioista joista kansalaiset voisivat myös päättää itse. Kukin haluamallaan tavalla.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset